Usein kysytty

Miksi minun pitäisi käyttää päänahkaöljyä?

Päänahan öljyäminen on erinomainen tapa saada vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja suoraan päänahkaan. Ravitsemalla hiuspohjaa voit edistää hiusten tervettä kasvua, auttaa kuivaa hiuspohjaa ja hilseilyä, vahvistaa hiuksia ja ehkäistä pörröisyyttä. Öljyäminen antaa hiuksillesi myös luonnollista hehkua.

Milloin huomaan tuloksia?

Se, kuinka nopeasti huomaat tuloksia, on hyvin yksilöllistä. Todennäköisesti huomaat hiustesi terveyden paranevan 4-6 viikon kuluttua.

Nopeammat tulokset, kuten tasapainoisempi ja ravitumpi päänahka, ovat yleensä havaittavissa muutaman käyttökerran jälkeen.

Miten käytän Hair ASAPia oikein?

1. Käytä Hair ASAPia pesua edeltävänä hoitona 1-2 kertaa viikossa.

2. Levitä ohut kerros öljyä suoraan päänahkaan ja hiero sitä noin 5 minuutin ajan pyörivin liikkein. Anna vaikuttaa 1-4 tuntia.

3. Pese hiukset kahdesti shampoolla saadaksesi parhaat tulokset. Näin hiukset pysyvät myös puhtaampina pidempään.

4. Valmis! Pese hiuksesi normaalisti loppuun. 


Vinkki: Voit myös käyttää Hair ASAPia latvoihisi.

Mille hiustyypeille Hair ASAP sopii?

Hair ASAP sopii jokaiselle iho- ja hiustyypille. Käyttämällä kevyempiä öljyjä olemme luoneet kevyemmän koostumuksen, joka sopii erityisesti hienojakoisemmille skandinaavisille hiuksille painottamatta hiuksia.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Hair ASAPin perustana käytetään jojobaöljyä, joka sisältää runsaasti B-, E- ja C-vitamiineja sekä mineraaleja, kuten kuparia ja sinkkiä, jotka pitävät hiukset ravittuina.

Sen lisäksi Hair ASAP sisältää:

Rosmariiniöljyä, joka on todella suosittu valinta luonnollisessa hiustenhoidossa, koska se ehkäisee hiustenlähtöä, edistää hiusten uudistumista ja lisää verenkiertoa hiusjuuriin, mikä stimuloi hiusten kasvua.

Laventeliöljyä, joka sisältää paljon antioksidantteja, jotka rauhoittavat kutisevaa ihoa ja toimivat luonnollisena kuivuutta ehkäisevänä aineena.

Sitruunaruohoöljyä, joka sisältää monia antibakteerisia ominaisuuksia, jotka edistävät päänahan terveyttä ja auttavat vähentämään ja ehkäisemään hilseilyä.

Voivatko myös miehet käyttää hiuspohjaöljyä?

KYLLÄ!

Muita kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@veloide.com tai Instagramissa @veloidecom ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!